SportPlaza – Heemstede

19 november 2013 – Op deze datum werd de bank onthuld. Sinds juni werkten in wisselende samenstelling ruim 60 buurtbewoners van Heemstede onder leiding van Annemarie aan een set van 2 Gaudí banken. Dankzij de Bavostichting Heemstede en de gemeente Heemstede en heel veel vrijwilligers zijn deze banken 19 november op SportPlaza Groenendaal geplaatst bij de ingang (van het zwembad / sporthal)

De Haarlemmer 21 nov 2013

De Haarlemmer 21 nov 2013

De onthulling verliep feestelijk en diverse media deden verslag. Hier een representatief verslag in de Haarlemmer.

hrlmsdb19092013

Haarlems Dagblad 19 sep 2013

Tijdens de werkzaamheden kregen Annemarie en de vrijwilligers bezoek van het Haarlems Dagblad voor een interview. Hier het artikel van 19 september 2013.

Gemeente Heemstede

jur_botter_in_actie

Wethouder Jur Botter in actie

De gemeente heeft o.a. de tijdelijke werkruimte en koffie en thee voor de vrijwilligers beschikbaar gesteld en uiteindelijk de plaatsing van de bank verzorgd. Wethouder Jur Botter werkte overigens zoals u kunt zien zelf ook mee ZIE WEBSITE GEMEENTE

 

 

 

2 Comments

  1. Goh Annemarie,

    wat heb ik ontzag voor je gekregen! Wat een mooi verhaal van samenwerking, ruimte geven en kwaliteit bewaken. En dan heb ik nog niet de helft van het verhaal gehoord, denk ik. Het resultaat is ook nog eens prachtig! Je zorgt er voor dat de associatie met banken heel kleurig wordt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>