Over Annemarie

 

Annemarie Sybrandy is Cultureel Werker en kunstenaar. Ze heeft verschillende opleidingen gevolgd, waaronder Handvaardigheid en de Kunstacademie Haarlem.

Ze bezoekt vaak musea en exposities om inspiratie en kennis op te doen en volgt ze diverse cursussen om technieken te leren.

13 jaar heeft ze gewerkt in Het Buurthuiswerk van Amsterdam. Flexwerk bij Heliomare met mensen met NAH (niet aangeboren hersenletsel), bij RIBW, mensen met psychische kwetsbaarheden en bij Kennemerhart met mensen met Alzheimer en Dementie.

Daarnaast heeft ze altijd haar eigen bedrijf gerund, workshops gegeven aan jong en oud. Ze is blijven creëren en haar werk is geëxposeerd tijdens diverse kunstlijn-dagen. Neem een kijkje in de expositie agenda voor recente exposities.

Annemarie Sybrandy is een enthousiasteling, creatief, kunstzinnig, oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal en een beetje anders. En ze nodigt je ook jou graag uit, wees jezelf…

Wat heb jij te vertellen?

“Juist bezig zijn met kunst, mozaïek of iets maken, geeft ruimte… Ruimte om te spelen met het materiaal… ruimte om in gesprek te zijn…. Ruimte om elkaar te leren kennen en horen van elkaars passies…”

Ruim 22 jaar is ze bezig met het maken van mozaïeken op het platte vlak, op tafels en stoelen, op grafstenen en urnen, op fiets en auto. Plakken met tegels, servies, glimmers, oortjes, kitsch etc. Plakken op zelfgemaakte ondergronden van purschuim of beton…
Niets is haar te gek, en uiteindelijk ervaart ze iedere keer weer; “Scherven brengen geluk”.

En veel van alles wat ze heeft gemaakt, is samen gemaakt met jong en oud, vergeetachtig of niet…
Elke bijzondere mens, weet een beetje uniekheid in te brengen…
En juist dat..
Hoort ze graag, en wil ze met jou ontdekken.

Ze is trots op de diverse banken die staan in verschillende wijken, op alle gemaakte/ gemozaïekte objecten en muurdecoraties gemaakt met anderen.

In Zandvoort heeft ze van 200 prijzenbekers de Trophy-Cup 2022 gemaakt, die nu nog te zien is.

En.. met veel plezier rijdt ze in de auto waar 100 ouderen op hebben getekend!

⇦ Sluit je aan bij mijn netwerk op Linkedin

En ontdek meer over mijn ervaring, projecten en werk.

Wat gaan we doen, wat kun je verwachten , hoe gaan we te werk?:

“Porselein verbindt”

Iedereen heeft iets met servies en porselein, het zegt iets over je, het zegt iets over waar je vandaan komt. We roepen de bewoners van Noord op, om dit stukje servies in te leveren. Zodat we de herinneringen mee nemen. En er een nieuw object van maken. Met elkaar ontdekken; waar staat uw wijk, uw instelling of uw team voor? En hoe beelden we dat uit; een bank om te ontmoeten en socializen, een muurdecoratie om ons gebouw te verfraaien? Of juist iets heel anders?

Kom mee denken en/of meedoen!!

Kennismaken?

Ik hoor graag waar ik mee kan helpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>