Schoolprojecten

Bestaat de school x aantal jaar of is er een projectweek? Hoe leuk is het om deze kans aan te grijpen om een mozaïek te maken voor het gebouw, een muurdecoratie of hinkelroute. Een gelegenheid om ouder(s) erbij te betrekken of wat buurtgenoten…

Basisschool De Ark, Heemstede

4 juni 2014 – Basisschool De Ark zoekt regelmatig de verbinding samen met haar leerlingen, ouders, leraren en omwonenden. Zo is men in mei met elkaar aan de slag gegaan om deze picknicktafel mooi te maken met mozaïek. Annemarie Sybrandy heeft hen hierbij begeleid. De leerlingen hebben meegedaan aan een ontwerpwedstrijd. Het winnende ontwerp is van Sterre van der Jagt (zie foto), eeuwige roem valt haar ten deel!

Basisschool De Ariëns en Stichting Move

Stichting Move heeft als doel om studenten te laten vertellen over hun leven. Wat studeer je? Hoe kom je tot je studiekeuze? Hoe woon je? Etc.
Dit om de brug te maken naar de toekomst van de kinderen van de basisschool.

De kinderen hebben aangegeven dat ze de buurt mooier willen maken en kans geven om elkaar te ontmoeten. Daarom is er gekozen voor het mozaïeken van een bankje.

Islamitische basisschool Al Iklaas, Haarlem-Schalkwijk

De basisschool Al Iklaas bestond 20 jaar, reden tot feest en verfraaiing van de school met een muurdecoratie.
Eerst hebben de kinderen een tekening gemaakt waar afgebeeld is wat belangrijk is aan de school. De jury, bestaande uit docenten en projectleider, heeft elementen uit de ontwerpen gehaald.
Annemarie is hiermee aan de slag gegaan en heeft het definitieve ontwerp gemaakt. Met de kinderen en de hulp van ouders is het mozaïek gerealiseerd.

Islamitische school El Amien, Amsterdam

Muurdecoratie met kinderen, ouders en leerkrachten van de Islamitische school El Amien te Amsterdam, Bos en Lommer

Basisscholen, Zandvoort en Haarlem

Basisscholen; Kunst en creatief……. In Zandvoort en Haarlem.

Verschillende Basisscholen

Mozaiek, papier-mache

Geïnteresseerd in samenwerking?

Samen kijken we naar de mogelijkheden en financiering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>