Mozaïekbank – Haarlem Noord

bank-logosJuli 2016 – Haarlem Noord is een kunstzinnige bank van mozaïeksteentjes rijker nabij het Spaarne! Deze nieuwe bank werd gemaakt door de buurtbewoners zelf, onder begeleiding van Annemarie Sybrandy en met dank aan de inzet van Bij Bosshardt (Leger des Heils), de wijkraad, de gemeente Haarlem, Spaarnelanden en Stichting Union.

Locatie

haarlemnoord (1)Met goedkeuring van de direct omwonenden is gekozen voor plaatsing langs de Spaarndamseweg. Je kunt vanaf de bank direct genieten van het uitzicht op het Spaarne. De bank staat op het trottoir met de rug naar het grasveld tussen de Spaarnhovenstraat, Bataviastraat en Archipelstraat.

Meewerkende bewoners

haarlemnoord (13)Onder het motto vele handen maken licht werk is er door velen een steentje aan de bank bijgedragen.

In de pers

Mozaiekbank-Haarlems-Dagblad-2016-06-1515 juni 2016 – Het Haarlems Dagblad publiceerde een artikel over dit vrolijke initiatief (verder lezen klik op foto …)

Bij Bosshardt

Bij Bosshardt (Leger des Heils) is een ontmoetingsplek in de buurt. Een ontmoetingsplek waar iedereen jong, oud, arm en rijk, allochtoon of autochtoon welkom is. Je kunt er terecht voor een kop koffie, een luisterend oor, gezellige maaltijden of andere activiteiten. Iedere bezoeker is deelnemer. De een wat actiever dan de ander. De activiteiten die door Bij Bosshardt worden georganiseerd worden bepaald door de wensen en behoeften in de buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>