Voorwaarden

Verzending

cta-shop-nowDe levertijd van de werken op Mozaiek Heemstede en annemariesybrandy.nl is enkele dagen tot maximaal een week. De werken worden verzekerd verzonden. Bij een onvoorziene afwijking in de levertijden wordt u door de kunstenaar geïnformeerd. Het gaat veelal om unieke stukken waarvan er dus maar 1 is gemaakt. De website wordt zorgvuldig bijgehouden en zo doen we er alles binnen ons vermogen aan om u het bestelde werk daadwerkelijk te kunnen leveren.

De prijzen worden vermeld exclusief verzendkosten binnen Nederland.

Privacy

Uw gegevens worden enkel door Mozaiek Heemstede en annemariesybrandy.nl.nl gebruikt voor de verzending van uw bestelling en worden niet aan derden verstrekt.

Retouren en transportschade

Voor elke aankoop die u doet via internet (met uitzondering van werken in opdracht) geldt een wettelijke zichttermijn van 14 werkdagen. Dat betekent dat u binnen 14 werkdagen het werk kunt terugsturen. De aankoopprijs wordt dan teruggestort. Wel zijn de kosten voor terugzending voor uw rekening.

Let bij het in ontvangst nemen goed op uiterlijke beschadigingen aan het pakket. Zijn er beschadigingen, weiger het pakket dan direct en laat het terugsturen. De kunstenaar is NIET aansprakelijk voor transportschade als een beschadigd pakket wordt aangenomen.

Bestellen

Bestellen op Mozaiek Heemstede en annemariesybrandy.nl.nl gaat als volgt: vraag het  gewenste werk aan via email.

Betalen

Betaal veilig, vertrouwd en gemakkelijk met een bankoverschrijving, of contant bij afhalen.

Maakt u het bedrag over op onze bankrekening:

NL66INGB0008719714 t.n.v. Mozaiek Heemstede en annemariesybrandy.nl te Heemstede.

Algemene voorwaarden / wet kopen op afstand

Voor een consumentenaankoop die u doet via internet (met uitzondering van werken in opdracht) geldt een wettelijke zichttermijn van veertien werkdagen. Dat betekent dat u binnen veertien werkdagen het werk kunt terugsturen. Neem direct contact met ons op en wij zenden u een retourformulier. De aankoopprijs wordt dan teruggestort. Wel zijn de kosten voor terugzending voor uw rekening. Kijk voor meer informatie op: Kopen op afstand.

Versie 4.0 datum februari 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>