Casca – Heemstede

Onthulling 7 mei 2014

7 mei 2014 om 11:00u werd het mozaïekwerk onthuld door wethouder Welzijn en Cultuur mevrouw Christa Kuiper-Kuijpers en mevrouw Marijke Mous namens de Bavo Stichting Heemstede, onder het toeziend oog van directeur Casca de heer Sjaak Struijf en alle overige genodigden.

De matten zijn in april bij de Luifel binnen door vrijwilligers onder begeleiding van Annemarie beplakt en vervolgens naar buiten gebracht en op de buitenmuur van de Luifel bevestigd. Even voegen, uitpoetsen en je hebt dan ook wat!

Ontwerp

Het ontwerp is door Annemarie Sybrandy aangeleverd in afstemming in opdracht van Casca. De wens was om de verbinding tussen Casca en de bewoners van Heemstede te verbeelden, waarbij de 3 markante oude bomen bij de Luifel de basis werden van het ontwerp. De verschillende kleuren zijn een weerspiegeling van de diversiteit aan mensen die Casca regelmatig bezoeken.

20 jaar Casca

Casca is een organisatie voor welzijn,cultuur en kinderopvang in Heemstede. Zij viert dit jaar haar 20 jarig bestaan. Rond dit jubileum werd er onder leiding van Annemarie Sybrandy een mozaïek gemaakt op de muur naast de ingang van De Luifel. Jong en oud, personeel, vrijwilliger, docent, cursusdeelnemer, buur en samenwerkingspartner hebben hun steentje bijgedragen bij het leggen van de laatste steentjes. Dit prachtige werk is mede mogelijk gemaakt door de steun van de Bavo Stichting Heemstede

Locatie

Casca Herenweg 96 2101 MP Heemstede