Workshop agenda

Mozaïekworkshop Heemstede – zaterdag 1 februari 2020

mozaiekspiegel 20190506

Wil je mozaïeken ‘à la Gaudi’? Deze dag werken we met gekleurde scherven, hoe combineren we deze zodat er een geheel ontstaat?? Te denken valt aan bloemmotieven, oortjes, spiegeltjes, kralen etc. Delfts blauw, servies, wedgewood of chinees porselein. Aandacht is er voor de achtergrondkleur, hoe komt jouw gekozen motief het beste uit? Je maakt een eigen plateau met een vrolijke afbeelding of een spiegellijst. Voor deze keer is de cirkel het uitgangspunt, de achtergrond ongeveer 30 cm. doorsnede is rond met een ronde spiegel.

Wil je liever werken met gasbeton, purschuim of een beeld beplakken, dan kan dat ook. Natuurlijk kun je aan de slag met een (tuin)tafel of grote spiegellijst (de materiaalkosten zijn dan afhankelijk van het gekozen project).

Datum: zaterdag 1 februari 2020 (*)
Tijd: 10:00 tot 16:30 uur
Locatie: Lorentzlaan 7, Heemstede
Kosten: € 75,00 incl. lunch, ronde spiegel, gebruik gereedschap en overig materiaal
Inschrijven kun je via het formulier onderaan deze pagina.

De voeg met de juiste kleur en beschrijving krijg je mee naar huis.

(*) Als je geïnteresseerd bent in een andere datum, laat dan een bericht achter zodat ik je tijdig kan informeren over een nieuwe datum. Bij voldoende aanmeldingen organiseer ik weer een nieuwe workshop, dus laat vooral van je horen! Of vaker een groot succes, verzamel zelf wat vriendinnen of vrienden om je heen en meld je gezamenlijk aan, wel zo gezellig!

Tassen van tractorband – open inschrijving

Tas rubber tractorband

Ziet u ook wel eens van die stoere tassen met evt een kleurtje toegevoegd? U heeft de keuze uit 2 modellen tas om te gaan maken. Met de mal knipt u uw tas en kunt vilt of skai toevoegen. Met stoere veter zet u de tas in elkaar. Evt kunt u decoreren met knoop of gesp. Het hengsel is een autogordel. In het kader van duurzaam een heel ander initiatief om met uw eigen tas op stap te gaan.

Rugzak rubber ea mat.

Meenemen: een schaar.

Dag: wordt in overleg ingepland
Tijd: 10:00 -16:30u.
Kosten: € 65, – incl. materiaal en lunch
Locatie: Lorentzlaan 7, H’stede.
Inschrijven kan via formulier onderaan deze pagina

 

 

Vragen over 1 van deze workshops graag via onderstaand formulier:

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Onderwerp

Je bericht