Workshop agenda

Mozaïekworkshop Heemstede – open inschrijving

bloemenpracht uit delft

Wil je mozaïeken ‘à la Gaudi’? Deze dag werken we met gekleurde scherven, hoe combineren we deze zodat er een geheel ontstaat?? Te denken valt aan bloemmotieven, oortjes, spiegeltjes, kralen etc. Delfts blauw, servies, wedgewood of chinees porselein. Aandacht is er voor de achtergrondkleur, hoe komt jouw gekozen motief het beste uit? Je maakt een eigen plateau met een vrolijke afbeelding of een spiegellijst. Voor deze keer is de cirkel het uitgangspunt, de achtergrond ongeveer 30 cm. doorsnede is rond met een ronde spiegel.

Wil je werken met gasbeton, purschuim of een beeld beplakken, kan dat ook. Natuurlijk kun je aan de slag met de (tuin)tafel of grote spiegellijst. (de materiaalkosten zijn dan afhankelijk van het gekozen project).

Datum: wordt gepland bij voldoende aanmeldingen (*)
Tijd: 10:00 tot 16:30 uur
Locatie: Lorentzlaan 7, Heemstede
Kosten: € 75,00 incl. ronde spiegel, materiaal en lunch
Inschrijven kun je via het formulier onderaan deze pagina.

De voeg met de juiste kleur en beschrijving krijg je mee naar huis.

(*) Als je bent geïnteresseerd, laat dan een bericht achter zodat ik je tijdig kan informeren over een nieuwe datum. Bij voldoende aanmeldingen organiseer ik weer een nieuwe workshop, dus laat vooral van je horen! Of vaker een groot succes, verzamel zelf wat vriendinnen of vrienden om je heen en meld je gezamenlijk aan, wel zo gezellig!

Mozaïekcursus Heemstede – open inschrijving

hip pip oranje

Gekleurde tegels, servies, glimmers en stukjes spiegel kunnen worden toegepast in het maken van uw mozaïekwerk. In deze serie kunt u kiezen uit het plakken rondom een spiegel, een schaal of huisnummer. Geïnspireerd op de kunstenaar Antoni Gaudì. Er is aandacht voor het knippen met de mozaïektang en het snijden met de tegelmachine. En het kiezen van de gekleurde voeg die het werkstuk bijzonder maakt.

Datum: wordt gepland bij voldoende aanmeldingen
Tijd: 10:00 tot 16:30 uur
Locatie: Lorentzlaan 7, Heemstede
Kosten: € 75,00 incl. materiaal en lunch
Inschrijven kun je via het formulier onderaan deze pagina.

Als je bent geïnteresseerd, laat dan een bericht achter zodat ik je tijdig kan informeren over een nieuwe datum. Bij voldoende aanmeldingen organiseer ik weer een nieuwe cursus, dus laat vooral van je horen!

Tassen van tractorband – open inschrijving

Tas rubber tractorband

Ziet u ook wel eens van die stoere tassen met evt een kleurtje toegevoegd? U heeft de keuze uit 2 modellen tas om te gaan maken. Met de mal knipt u uw tas en kunt vilt of skai toevoegen. Met stoere veter zet u de tas in elkaar. Evt kunt u decoreren met knoop of gesp. Het hengsel is een autogordel. In het kader van duurzaam een heel ander initiatief om met uw eigen tas op stap te gaan.

Rugzak rubber ea mat.

Meenemen: een schaar.

Dag: wordt in overleg ingepland
Tijd: 10:00 -16:30u.
Kosten: € 65, – incl. materiaal en lunch
Locatie: Lorentzlaan 7, H’stede.
Inschrijven kan via formulier onderaan deze pagina

 

 

Vragen over 1 van deze workshops graag via onderstaand formulier:

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Onderwerp

Je bericht